Nästa produkt jag ska recensera är av Mario Badescu, ett väldigt känt amerikanskt hudvårdsföretag, och just denna produkt är en av deras bästsäljare nämligen deras ansiktsspray med aloe vera, gurka och grönt te. Sprayen är en fuktande ansiktsspray som kyler ner och uppfriskar huden, den är dessutom anpassad för alla hudtyper. Den är perfekt för dig med trött och glåmig hy. 
 
Sprayen innehåller aloe vera som lugnar ner huden, grönt te som är en naturlig antioxidant och gurka som ger huden lyster samt fukt. Antioxidanter fungerar som en anti-aging effekt mot huden och kan reparera skador orsakade av UV-strålning mot ansiktet. Sprayen kan användas både morgon och kväll, eller under dagen om man känner att det behövs. 
 
Den luktar väldigt fräscht och somrig, den har någon sorts citruslukt. Efter att ha tagit en närmare titt på ingredienserna så vet jag nu att den innehåller citron, pepparmint och frukt extrakt vilket förklarar doften. Den luktar inte alltför starkt så att det blir för mycket heller, och även fast man inte är så förtjust i doften så försvinner den ganska snabbt efter att man sprayat på.
 
Rent hudvårdsmässigt känner jag inte att sprayen gör mycket för min del. Visst känns det fräsch när jag sprayar på ansiktet men jag känner inte att jag får någon lyster eller att ansiktet blir fuktigt.
Jag märkte också mitt ansikte blir lite kladdigt efter att jag använder sprayen vilket inte är så kul. Doch gav detta  mig idén att använda den innan jag satte på mig mitt smink, eftersom min foundation satte sig bättre mot min hy. 
 
Vad jag gillar: Den luktar fräscht och har en svalkande effekt. Funkar utmärkt att använda som en refreshing spray innan och efter man applicerat smink. 
 
Vad jag inte gillar: Sprayen innehåller parfym vilket inte är bra för de som har känslig hud. 
 
Mitt betyg: ★★★
 
 
Aloe vera, Mario badescu,

Kommentera

Publiceras ej